Joulun odotusta

Share |

Maanantai 5.11.2012


Kynttilöitä on polteltu jo useampana iltana, tuovat valoa pimeyteen ja luovat mukavasti tunnelmaa. Ihana odotella että pääsisi laittamaan joulukoristeita ja valmistelemaan joulua. Sitä odotellessa voi suunnitella joulukortteja. Ja mitäpä muutakaan kuin kynttilöitä.

punsiiri.jpg

Tässä on tyttäreni Siirin valitsemat värit hänen valitsemassa järjestyksessä ja kehykset on myös Siirin päättämät. Lapsellani on selvästi taiteellista silmää.

violettikalle.jpg

Ja tämän värit, värien järjestys ja koristelut on poikani Kallen päättämät. Ei hullumpi värisilmä hänelläkään.

tummatkynttilat.jpg

Tässä sitten vähän tummempia värejä.

vaalkynttil.jpg

Ja vaaleampia. Kuvasta tuli aika pliisu ensin pelkillä kynttilöillä mutta tummat kehykset pelasti tämän joutumasta roskakoriin. Kuvassa ei valitettavasti näy liekkien kullankiilto joka oikeassa maalauksessa tuo syvyyttä tähän.

Avainsanat: joulu, kynttilät, encaustic art, mehiläisvahamaalaus


Kommentit

8.11.2012 8:06  Tiina

Hei, kiva kun vierailit blogissani. Upeita taiteiluja löytyy sinulta täällä. Pidin erityisesti noista yhdellä värillä tehdyistä maisemista - vinkin saanee ottaa käyttöön :) Itselläni on ollut rauta kylmänä, mutta pitääkin kaivaa se taas esille.

8.11.2012 9:01  Heli

Moi Tiina! Ota vaan vinkki yhdellä värillä tehdyistä maisemista käyttöön, en minäkään sitä itse keksinyt, vaan netistä, jostain youtuben encaustic art -videosta. Työt häiritsee harmillisesti tätä ihanaista harrastusta...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini