Encaustic Art - mehiläisvahamaalauksen verkkokurssi, nyt VAIN 49€!

Kuinka opit maalaamaan ihania töitä käyttäen sulatettavia mehiläisvahoja ja maalausrautaa täysin ilman aikaisempaa kokemusta.

Encaustic Art - mehiläisvahamaalauksen verkkokurssin jälkeen huomaat että sinä osaat maalata, osaat tehdä kauniita töitä ja sinä olet luova! Pystyt tekemään kauniita kortteja, maalauksia ja monenlaisia upeita töitä. Autan sinua löytämään luovuutesi ja vapautan sinut vanhasta tarinasta. Saat onnistumisen kokemuksia ja useita "Olenko minä tehnyt tämän??" -hetkiä!

Ennen kuin kerron sinulle lisää tästä mahdollisuudesta, kerron ensin kenelle kurssi on tarkoitettu…

 • Oletko kertonut itsellesi tarinaa, että et osaa piirtää etkä maalata? Et osaa tehdä käsilläsi mitään? Koetko, että et ole luova? Miltä tuntuisi maalata itse jatkossa kaikki kortit jotka lähetät? Entä olisiko kiva ripustaa seinälle itse maalaama taulu tai viedä lahjaksi ystävälle sinun tekemä maalaus? 
 • Oletko koskaan miettinyt, miten kivaa olisi tehdä jotain luovaa, maalata vaikka tauluja tai kortteja, mutta kun et osaa? Miltä tuntuisi jatkossa ajatella, että teenpä nyt nuo joulukortit valmiiksi tai taidanpa maalata taulun ja saan samalla ihanaa väriterapiaa? 

Tämän kurssin päätteeksi osaat...
 • Tehdä helposti yksilöllisiä käsin maalattuja kortteja (sen sijaan, että vain toivoisit osaavasi tehdä niitä)
 • Maalata esittäviä tai abstrakteja tauluja (sen sijaan, että vain haaveilet itse tehdystä taiteesta)
 • Luoda kauniita töitä ja nauttia värien voimasta (sen sijaan, että vain harmittelet kun et ole yhtään luova)

Suoraan kurssini käyneiden suusta:

 • Olin aina ajatellut, ettei minulla ole kuvataiteellisia taipumuksia, mutta Heli Pietarinen sai houkuteltua minut vetämälleen Encaustic Art -kurssille kun oli yksi maalausrauta vapaana. Vuosi oli 2019. Ei kuulema tarvitse osata piirtää tai maalata. Lähdin kokeilumielessä Jyväskylän kansalaisopiston mehiläisvahamaalauskurssille, jossa opeteltiin maalaamaan kuumalla maalausraudalla hienoja mehiläisvahamaalauksia. Ihastuin tekniikkaan ja se olikin sitten menoa se. Ostin itselleni maalausraudan ja värejä ja tein kesälomalla ainakin sata maalausta keittiön pöydän ääressä. Etsin ideoita ja mallia YouTubesta ja olin nälkäinen oppimaan tätä tekniikkaa lisää. Laitoin maalauksiani esille sosiaaliseen mediaan ja ne saivat positiivisen vastaanoton! Ruokahalu kasvoi syödessä, niinhän sitä sanotaan. Nyt mehiläisvahatöitäni on ollut jo neljässä taidenäyttelyssä.
- Ulla Lehtosaari -

 • Olen jatkuvasti ollut kiinnostunut uusista tekniikoista ja menetelmistä tehdä käsillä taidetta, joten kun näin sen ilmoituksen Encaust artista, tiesin heti, että se on kiinnostavaa ja innostavaa. Halusin oppia jotain uutta. Joten ilmoittauduin kursseille. Kursseilta ostin myös tarvittavat välineet, raudan värejä ja pohjia, jotta voisin myös kotona jatkaa maalaamista. Alussa tein erikokoisia kortteja ja ensin niitä tekniikoita mitä olin oppinut siellä kurssilla, eli kynttilöitä ja maisemakortteja. Kun myöhemmin tilasin joitakin kirjoja ja muotteja niin sain uusia ideoita, lisäksi maalatessani myös itse kehittelin ideoita. Teen itse kaikki kortit mitä lähetän nyt tällä Encaust art tekniikalla lisäksi myyn niitä. Etupäässä olen maalannut korttipohjille, muutamia kokeiluja olen tehnyt ns. taulupohjalle ja ne ovat kyllä onnistuneet ihan hyvin. Kurssin jälkeen olin intoa ja iloa täynnä, illat (jopa yöt) menevät maalatessa ja kehitellessäni uusia ideoita ja tekniikoita. Tämä on yksi taidemuoto jonka oppii kurssilla tekemällä ja sitten itse kokeilemalla ja maalaamalla. On hyvä, että kurssin jälkeen hankkii tarvittavat välineet itselleen, jotta kurssilla opittua tietoa voi jatkaa kotona, näin kurssilla opittu tieto pysyy mielessä ja jalostuu maalatessa itsenäisesti.
- Ritva Seppänen -

Kurssi etenee näin...
 • saat neljälle viikolle jaetut opetusvideot kerralla käyttöösi
 • jokaisella viikolla on oma teema mutta voit valintasi mukaan käydä videoita läpi siinä järjestyksessä kuin haluat
 • videot on käytettävissäsi vuoden ajan
 • tukenasi on facebook-sivusto, jolla voit jakaa töitäsi ja kysyä kysymyksiä ja vinkkejä

Liittyessäsi mukaan nyt kun kurssi on saatavilla, tulet ...
 • oppimaan maalausraudan ja muiden välineiden oikeaoppisen käytön
 • tekemään ihania abstrakteja töitä yhdellä ja useammalla värillä
 • maalaamaan maisemia
 • maalaamaan isompia A5- ja A4-kokoisia töitä
 • tekemään kortteja useita erilaisia tekniikoita käyttäen
 • saamaan paljon vinkkejä, ideoita ja uusia tekniikoita käyttää rautaa ja tehdä maalauksia
 • oppimaan kuinka käytät stylusta eli lämpökynää
 • opit kuinka käytät rautaa pienenä lämpölevynä


Pitämistäni kursseista sanottua:

"Matala kynnys osallistua - ei "tarvitse osata" mitään etukäteen. Kannustava ja rohkaiseva ope! " 
-Anski-

"Opetus oli selkeää ja eteneminen vaiheittain tosi kiva. Kurssi oli tosi mukava ja antoisa ja innostava" 
-Sisko-

"Tällä kurssilla jokainen oppii tekemään kaunista taidetta :-) " 
-Ritva-

Ei riskiä, sillä sinulla on täysi 7 päivän rahat takaisin -takuu

Ihan alkuun haluan muistuttaa sinua siitä, että Encaustic Art - mehiläisvahamaalauksen verkkokurssi on kokonaisvaltainen kurssi mehiläisvahamalaalauksen opettelemiseen. Se on tarkoitettu sinulle, joka olet kyllästynyt siihen, että uskot että et ole luova. Sinulle, joka olet kyllästynyt siihen että et osaa maalata etkä tehdä mitään kaunista käsilläsi.

Tämä kurssi on toteutettu ajatuksella ja suurella sydämellä. Siinä on kiteytettynä vuosien kokemus tämän tekniikan opettamisesta, jotta saisit kurssista mahdollisimman suuren hyödyn ja saat hyviä kokemuksia opittuasi tämän ihanan taidon.

Sinulla on mahdollisuus opiskella kurssia 7 päivän ajan. Mikäli olet sitä mieltä, että kurssi ei vastaa sitä, mitä olit ajatellut, maksan sinulle mielelläni rahat takaisin. Mikäli olet ostanut aloituspakkauksen tai maalaustarvikkeita, takuu ei koske niitä, ainoastaan kurssia.


Hyödyt tälle kurssille osallistumisesta sinulle ovat:
 • pystyt maalaamaan kortteja, tauluja, maalauksia
 • huomaat että sinä osaat tehdä käsilläsi
 • löydät piilossa uinuvan luovuutesi
 • saat nauttia omien käsiesi jäljestä
 • innostut ehkä tekemään muutakin kuten koruja tai kynttilöitä tai kokeilemaan muitakin maalaustekniikoita
 • saat nauttia väriterapiasta aina maalatessasi
 • saat aikaa itsellesi, kun maalaat
 • vapaudut stressistä ja stressaavista ajatuksista uppotuessasi maalaamaan
 • tunnet onnistumisen kokemuksia
 • itsetuntosi nousee kun huomaat oppivasi uuden taidon
 • voit vaikka myydä töitäsi

Mietityttääkö sinua vielä??

Saatat ajatella, että … 

En osaa maalata enkä piirtää, en ole ikinä osannut 
 • Silloin tämä kurssi on juuri sinulle! Minäkään en osannut koskaan piirtää, maalata, en ole ikinä osannut, ennen kuin löysin Encaustic Art mehiläisvahamaalauksen - ja sen jälkeen huomasin osaavani maalata ja luoda kauniita töitä

En ole luova enkä taiteellinen
 • Silloin tämä kurssi on juuri sinulle! En minäkään ole koskaan kokenut olevani luova, enkä taiteellinen! Tai tämmöistä tarinaa kerroin itselleni, että en ole. Jokainen meistä on luova, luovuus vaan on välillä kateissa. Tällä tekniikalla jokainen osaa tehdä upeita töitä ja maalauksia ja löytää oman piilossa olevan luovuutensa.

Minulla ei ole noita maalausvälineitä
 • Voit ostaa ne nyt alennuksella! Kurssin ostaneet saavat alennuskoodin, jolla aloituspakkauksen saa ostettua 10% alennuksella. Sillä aloituspakkauksella pääset alkuun, et tarvitse aluksi muuta. Lisäksi laitan nyt kurssin ostaneille mukaan kultaisen värin jota aloituspakkauksessa ei ole. Mikäli innostut, voit ostaa myöhemmin lisää tarvikkeita mutta alkuun pääset aloituspakkauksella!

Minulla ei ole aikaa juuri nyt
 • Kaikki kurssin materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden ajan! Joten jos nyt ei ole aikaa, voit maalata rauhassa sitten kun on aikaa. Ja jos et nyt liity mukaan ja kokeile tätä, niin milloin sitten? Tämä vie mennessään ja olen varma että haluat järjestää aikaa itsellesi ja tälle maalaustekniikalle.

Entä jos en innostukaan tästä?
 • Ei hätää, sinulla on täysi 7 päivän rahat takaisin -takuu! Kun olet saanut ensimmäisen viikon videot, sinulla on sen jälkeen aikaa 7 päivää päättää, haluatko jatkaa opiskelua. Mikäli koet, että tämä kurssi ei olekaan sinua varten, palautan kurssimaksun täysimääräisesti takaisin. 

Maalaaminen ja taulujen ja korttien tekeminen on vaikeaa
 • Ei ole tällä tekniikalla! Tämä on ihana tekniikka ja tällä jokainen saa ihania onnistumisen kokemuksia jo ensimmäisellä kerralla.  

En malta odottaa, että pääsen auttamaan sinua luovuutesi löytämisessä ja ensimmäisillä askeleillasi matkalla mehiläisvahamaalauksen maailmaan!

10-vuotta sitten olin täysin samassa pisteessä kuin sinä nyt. En osannut maalata, en piirtää. En kokenut olevani yhtään luova, tällaista tarinaa olen kertonut itselleni kouluajoista saakka. Harmitti kun olisin halunnut tehdä jotain kaunista käsilläni, mutta en osannut.

Ensimmäisen käymäni kurssini jälkeen löysin aivan uuden maailman! Löysin luovuuden, huomasin että minäkin osaan maalata ja tehdä käsilläni ihania töitä. Tein itse kortit ja maalasin tauluja - minä, joka en osannut ennen yhtään mitään. Siksi tiedän - ja sanon tämän kaikesta sydämestäni: Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle!

Saatat kuvitella, että vain ihmiset, jotka ovat pitkään maalanneet, voivat maalata. Tai vain ihmiset, jotka ovat aina olleet luovia, voivat luoda ja tuoda tähän maailmaan kauniita teoksia. Nämä ajatukset ovat kaukana totuudesta!

Uskon ja tiedän 100% varmasti, että sinä opit tällä ihanalla tekniikalla luomaan kauniita kuvia, maalaamaan ihania kortteja ja tauluja ja löydät piilossa olevan luovuutesi.

Joten mitä vielä odotat?

Uskalla sanoa KYLLÄ unelmillesi, ja näytä itsellesi, kuinka sinäkin pystyt tähän, kuinka sinussa on kaikki tarvittava luovuus jo olemassa, sen pitää vain päästä esiin - ja tällä tekniikalla se onnistuu!

Toivottavasti näemme kurssilla!

- Heli Pietarinen

Kurssin hinta 49 e, sisältää alv 24%.